eTutorium

Cykl bezpłatnych szkoleń online «Przepis na udany webinar - 2016»

„Przepis na udany webinar -2016” to cykl wystąpień internetowych najlepszych i doświadczonych specjalistów z zakresu tworzenia i przeprowadzania webinarów.

<p><a href="http://etutorium.pl">Platforma eTutorium </a>organizuje &bdquo;Przepis na udany webinar -2016&rdquo;.</p> <p><strong>Gdzie i kiedy?<br />Aby wziąć udział, musisz wcześniej zarejestrować się</strong></p> <p><strong>Data: </strong>22-23 marca 2016<br /> <strong>Godzina</strong>: 19:00-21:15<br /> <strong>Miejsce: </strong>ONLINE<br /> <strong>Cena:</strong> bezpłatnie</p> <h3>Rejestracja na webinar <a href="http://etutorium.pl/landing/promo/">etutorium.pl/landing/promo/</a></h3> <h1>Co zyskasz, biorąc udział w naszym bezpłatnym cyklu szkoleń?</h1> <ul> <li>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Dowiesz się jak i po co prowadzić webinar: powiemy Ci, jak przygotować się do przeprowadzenia udanego webinara, wykorzystując innowacyjne narzędzia, a także czego unikać i o czym szczeg&oacute;lnie pamiętać, aby osiągnąć wyznaczone przez siebie cele.</li> <li>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Nauczysz się tworzyć treści, kt&oacute;re angażują słuchaczy: skuteczny webinar to taki, kt&oacute;ry od początku do końca interesuje odbiorc&oacute;w. Podczas naszego szkolenia powiemy Ci, jak przygotowywać atrakcyjne prezentacje i jak najlepiej przelewać słowa na ekran.</li> <li>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Odkryjesz sekrety utrzymywania uwagi odbiorc&oacute;w: podpowiemy Ci, co robić, aby odbiorcy do ostatniej chwili słuchali cię z zainteresowaniem.</li> <li>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Poznasz największe zalety webinar&oacute;w: dzięki tego typu szkoleniom możesz skutecznie monetyzować swoją wiedzę i umiejętności, ale nie tylko &ndash; zalet webinar&oacute;w jest o wiele więcej.</li> </ul> <h2>Spotkania organizujemy gł&oacute;wnie dla:</h2> <ul> <li>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Szkoleniowc&oacute;w internetowych, kt&oacute;rzy chcieliby polepszyć swoje umiejętności</li> <li>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Os&oacute;b prowadzących szkolenia tradycyjne, kt&oacute;re chcą wykorzystać możliwości Internetu i stać się e-tutorami</li> <li>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Os&oacute;b, kt&oacute;re chciałyby zarabiać na dzieleniu się wartościową wiedzą i umiejętnościami</li> <li>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Specjalist&oacute;w ds. marketingu i sprzedaży dążących do polepszenia swoich wynik&oacute;w</li> </ul> <h3>Dla wszystkich uczestnik&oacute;w!&lrm;</h3> <p>Na wszystkich uczestnik&oacute;w webinara czeka cenny PREZENT - poradnik "50 sekret&oacute;w profesjonalnego trenera" od <a href="etutorium.pl/academy/ob-akademii">akademii eTutorium</a></p>

eTutorium

Warszawska 47 a/5,